Καλώς Ήρθατε

στη σχολή χορού "Dance Nikol"

Η Νικόλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι Αττικής.

Ο χορός μπήκε στην ζωή της πολύ νωρίς. Στην ηλικία των 4 ετών ξεκίνησε Μουσικοκινητική Αγωγή και στην ηλικία των 6 ετών έκανε τα πρώτα της βήματα στον Κλασσικό και Μοντέρνο χορό , όπου συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις χορού.

Είναι κάτοχος πτυχίων από τον οργανισμό Royal Academy of Dance.

Παράλληλα ασχολήθηκε με το Flamenco και τον Σύγχρονο χορό.

Στην ηλικία των 16 μπήκε στον χώρο του LatinBallroom American και International style όπου απέκτησε πτυχία διδασκαλίας από τον διεθνή οργανισμό του I.D.T.A όπως επίσης και στο Freestyle.

Είναι κατόχος πτυχίου Βρεφονηπιοκόμου από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Είναι κατόχος πτυχίου INSTRUCTOR ZUMBA και INSTRUCTOR PILATES.

Με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας αποφάσισε να ανοίξει έναν δικό της χώρο για να προσφέρει τις γνώσεις της και να εντάξει τους μαθητές της στον μαγικό κόσμο του χορού.


 

Η σχολή Dance Nikol ξεκίνησε να λειτουργεί το 2014 στην περιοχή του Αμαρουσίου. Σε έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο και όμορφα διακοσμημένο, ευχάριστο προς τους μαθητές. Στην σχολή μας ο κάθε μαθητής ανεξάρτητα της ηλικίας και του χορευτικού επιπέδου μπορεί να βρει το στυλ που του ταιριάζει, δίνοντάς του τη δυνατότητα απόκτησης μαθητικού και επαγγελματικού διπλώματος βάση του χορευτικού επιπέδου που θέλει να φτάσει.

Η σχολή μας διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις όπως χορευτικά party , σεμινάρια χορού και χορευτικές παραστάσεις, με σκοπό την πνευματική ανάπτυξη, τις χορευτικές ικανότητες και κυρίως την κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγία του μαθητή μέσα από το χορό.